Ingrediente pentru 2 portii: pentru pui:
- 2 linguri ulei de masline
pentru salata:
pentru dresing:
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
Ustensile: tigaie de teflon bol pentru salata paleta pentru scos puiul din tigaie cutit pentru feliat legumele
Preparare: 1. Se amesteca uleiul de masline si praful de curry pentru a obtine marinata pentru pui. Se taie pieptul de pui in doua si se pune intr-o punga cu sosul de marinat. Se lasa cam 30 minute la frigider in marinata.
2. Se ia puiul de la marinat si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta (teflon) 5-6 minute pe fiecare parte in putin ulei.
3. Se ia un vas mare pentru salata. Se spala salata, se rupe bucatele si se pune in vas alaturi de castravetele taiat rondele, rosiile bucatele, ardeiul bucatele. Se adauga maslinele si branza feta. Se taie puiul felii si se adauga la salata. Se amesteca toate.
4. Se face un dresing din uleiul de masline si din otetul balsamic si se toarna peste salata. Se potriveste de sare si piper.
Secretul gustului e un ulei de masline extravirgin de calitate.
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu