Ingrediente pentru 6 rulouri:
Ustensile:
Preparare: 1. Se spala si se usuca cu un prosop fileurile de pangasius. Se taie fiecare file in 2 bucati pe lungime. La fel se taie si file-ul de somon afumat. 2. Se pune uleiul in vasul pentru cuptor, apoi se taie ceapa si mararul marunt si se pun in vas. 3. Se pregatesc rulourile astfel: se intinde o jumatate de file de pangasius, peste el se pune o jumatate de file de somon, si la sfarsit se pune o felie de mozarella. Se ruleaza si se inteapa cu o scobitoare sa nu se deruleze. Se pun in picioare in vasul cu ceapa. 4. Dupa ce s-au facut toate cele 6 rulouri, se toarna vinul si apa in vas si apoi se pun la cuptorul incins la 180 grade Celsius timp de 20-25 minute. 5. Se servesc calde cate 1-2 rulouri per portie impreuna cu o garnitura la alegere (la noi au fost cartofi natur pregatiti ca si in reteta de curcan cu ierburi). |
joi, 30 octombrie 2008
Rulou de pangasius cu somon afumat
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu