Si pentru ca weekendul care a trecut a fost unul ce se anunta calduros, am profitat la maxim de asta si am pornit spre culmile muntilor. Si cum altfel decat cu ingredientele pentru o masa copioasa si cu aparatul foto in dotare :)
Ingrediente pentru 4 portii:
- 1 piept de pui
- zeama de la jumatate de lamaie
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de condimente provensale
- sare, piper
- 1 capatana brocoli
- 1 capatana conopida
- 2 sfecle rosii
- 1 ciorchine de strugure
- 1 mar
- rosii cherry
- 200g ciuperci champignon
Ustensile:
- bete pentru frigarui
- gratar
Preparare:
1. Se prepara o marinata din zeama de lamaie, ulei, sare, piper si condimentele provensale. Se taie cubulete carnea de pui si se puna intr-o punga sau intr-un vas la marinat cateva ore.
2. Dupa ce s-a marinat carnea se trece la asamblat frigaruile. Se curata si se taie cubulete sfecla, se rupe brocoli si conopida buchetele, se taie cubulete marul. Se iau bete de frigarui si se alterneaza legumele si carnea. Se mai ung cu putin ulei si se pun pe gratar.
Secretul gustului e o foame mare, distractie maxima si multa dragoste!
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu