Ingrediente pentru 2 portii:
- 100g orez
- 3 castraveti cornison
- 3 linguri de ulei
- 2 linguri de otet de mere
- jumatate de iaurt (100 g)
- marar, patrunjel
- sare, piper
Ustensile:
- cratita pt fiert orez
- strecuratoare
- bol pentru preparat salata
Preparare:
1. Se spala si se fierbe orezul in apa cu o lingurita de sare. Se strecoara si se limpezeste cu apa rece.
2. Cat timp fierbe orezul, se curata de coaja castravetii si se taie marunt. Se toaca marunt mararul si patrunjelul. Se pun toate in bol. Se adauga uleiul, otetul, sare si piper. Dupa ce a fiert orezul si s-a strecurat, se adauga in bolul cu castraveti si se amesteca. La final se adauga jumatate de iaurt si se amesteca.
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu