Ingrediente pentru 6 portii:
Preparare: Se oparesc piersicile 30 de secunde si se indeparteaza coaja, dupa care se taie felii. Se incinge untul intr-o cratita si se adauga piersicile si zaharul. La foc mediu, piersicile vor lasa un suc care se combina cu zaharul pentru a forma un sirop. Continuati pana cand siropul are o culoarea auriu-caramel si piersicile sunt usor caramelizate.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizzyUxg42V9_dmg3y03PO8_N0fv0dv9kbwScjKgrMgy5JtMDb0JXagjBgv3hutcZAJ19J-uxJYapDHgWzaOevCuxhzjNBieTDlG1jhlNjudErjFfPTl3hA14RG8QlRuaSZicRdJDDXOmJy/s320/rice-18.jpg)
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu