Rezultatul e special si va invit sa-l descoperiti si sa-l impartasiti cu cititorii acestui blog. Iata care sunt ingredientele pentru acest experiment:
Ingrediente pentru o tarta de 26-28cm:
Ustensile:
Preparare: 1. Dovleacul se spala, se curata de coaja si de samburi si se taie in cuburi cu latura de 2cm. Se aseaza intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu si sa pune in cuptorul preincalzit la 200C, timp de o ora. Dupa ce se raceste, se trece pritr-o sita sau o moara de legume. 2. Zaharul se dizolva in apa si se lasa sa clocoteasca impreuna cu batonul de scortisoara, apoi sa adauga romul si se lasa pe foc 4-5 minute, amestecand constant. Se lasa sa se raceasca. Se adauga siropul peste doveacul rece, untul la temperatura camerei si ciocolata rupta in bucati mici. Compozitia astfel pregatita se foloseste pentru a umple tarta. 3. Se umple tarta cu compozitia si se da in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute la 200C. |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu