vineri, 13 noiembrie 2009

Noutati

Da, stim ca ne-ati dat disparuti si va lipsesc retetele noastre, insa avem noutati! Dupa o sarcina foarte dificila in care am fost imobilizata la pat si implicit fortata sa stau departe de bucatarie, pe 4 octombrie s-a marit efectivul din bucatarie o data cu nasterea fiului nostru Karim Lucas. Speram sa ne calce pe urme si in cativa ani sa isi poata posta propriile retete aici pe blog :) Momentan ne solicita intreaga atentie, iar gatitul a devenit mai putin experimental si mai mult supravietuire. Pe hotul de somn il puteti vedea in poza :)

9 comentarii:

Ralu spunea...

Bun venit pe lume lui bebe, sa va traiasca si sa fie sanatos! Iar proaspetei mamici ii doresc o refacere cat mai rapida si usoara!

Eu mai arunc din cand in cand cate-un ochi pe blogul vostru si chiar ma intrebam de ce nu mai apar retete noi, acum am inteles! :)

Felicitari inca o data, ma bucur mult pentru voi!

Miha spunea...

Felicitari pentru bebe! Chiar azi am facut din nou turta cu spanac si cartofi.

FLIK-FLAK spunea...

Bine - ai venit pe lume Lucas! Si pe baietelul meu il cheama tot Lucas.
Sa fii sanatos si norocos, iar parintii tai sa fie mandrii de tine!!!!!!!!!

Ina Todoran spunea...

iui, chiar acum am intrat sa vad ce mai faceti! Ma bucur nespus pt voi! Sa ii dea Domnul sanatate si multa intelepciune!

LF spunea...

Felicitari,Mai si Tati!
Bine-ai venit bebe!

corina spunea...

Multumim mult pentru urari fetelor! Deocamdata e mai greu, ca la inceput, dar speram sa ne acomodam cu lipsa de timp si de somn impusa de situatie :)

Anki spunea...

Multa sanatate sa aveti! E un dulce dulcisor :)
Cu vremea, vei putea ajunge tot mai mult la bucatarie, cu placere. Nu va grabiti, luati fiecare moment pe rand si traiti-i farmecul din plin.
Va pup, impreuna cu puiul meu, mai mare decat al vostru cu fix 255 de zile :)

Miha spunea...

Bine ai venit pe lume Lucas! Sa ai parte numai de bine.

carnetul de retete spunea...

La Multi Ani ! Bonne Année !